Autóhitel

Autóbiztosítás - biztosítások autóra

Kötelező

Ha nincs kötelező felelősségbiztosítása, több veszély is leselkedik Önre: ha megállítja a rendőr, autóját kivonják a forgalomból, ha Ön a hibás egy balesetben, kénytelen lesz saját zsebből kifizetni a sértett autóján okozott kárt. A saját autójában okozott kárt természetesen a KGFB megkötése után is Önnek kell fizetnie, a biztosító csak a casco-biztosított járművek kárát fizeti ki.

Sokan vannak, akik külföldi rendszámú autóval járnak, mivel valamely idegen országból hozták be az autót, és nem cserélték le a rendszámot (így kerülve el a regisztrációs adót). Ez igen veszélyes gyakorlat, hiszen külföldi rendszámú autóra semmilyen biztosító nem köt kötelező felelősségbiztosítást, ezért minden esetlegesen okozott kárért a gépjármű tulajdonosa felel.

Magyarországon számos biztosító kínál KGFB-t, és igen nehéz kiigazodni a rengeteg kondíció között. A lapon található linkre kattintva KGFB-kalkulátorunkhoz jut. Itt meg kell adnia gépjárműve vagy motorja adatait, valamint válaszolni más kérdésekre is, amelyeket az egyes biztosítók tesznek fel Önnek, hogy megtudják, milyen kedvezményt adhatnak Önnek (pl. polgárőröknek, kisgyermekeseknek, a biztosító anyabankja ügyfeleinek, közalkalmazottaknak stb. járhatnak kedvezmények). A válaszok beírása, illetve beikszelése után a kalkulátor megmutatja Önnek az összes biztosító személyre szabott ajánlatát, ekkor már nincs más dolga, minthogy megkösse az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

CASCO

A casco-biztosítás a kötelező felelősségbiztosítás kiegészítése. Ha Ön casco-biztosított, akkor egy Ön által okozott baleset után a biztosító nem csupán a vétlen fél kárát téríti meg, hanem az Ön autójának javíttatását is állja. Amennyiben nagy értékű autója vagy motorja van, vagy igen sokat utazik, esetleg valamilyen körülmény miatt fennáll a veszélye annak, hogy autója az Ön hibájából balesetet szenved, érdemes casco-biztosítást kötnie. A biztosítók az alapbiztosítás mellett olyan kiegészítéseket is kínálnak, amelyek nem csak a töréskárt, hanem elemi károk, lopás, üvegtörés, illetőleg rongálás esetén is fizetik a javítási költségeket. Az alábbi linkre kattintva egy online kalkulátorhoz jut, amely az Ön és a gépjármű adatai alapján kilistázza az összes casco-biztosítást, amelyek közül az Önnek legjobban tetszőt azonnal, egy gombnyomással meg is kötheti!

Autóhitel Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatjuk a legújabb kedvezményes autófinanszírozási ajánlatokról!

Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.