Autóhitel

Autóhitel kiváltása

Tapasztalatlanul ugrott bele egy hitelbe? Úgy érzi, a bankok átverték valamilyen részlettel vagy egyszerűen csak tájékozódni szeretne, hogy nincs-e a régi hitelnél jobb a piacon? Az autóhitel kiváltás vagy autóhitelcsere lehet a megoldás.

Nem csak fogyasztási vagy éppen lakásvásárlási hitelét érdemes felülvizsgálnia, hanem esetleg kisebb összegű autóhitelét is. A bankok minden területen újabb és újabb konstrukciókat alakítanak ki, ezért könnyen elképzelhető, hogy az Ön számára is találhatunk olyan kölcsönt, amellyel spórolhat.

Autóhitel-kalkulátor

Kalkulátorunk segítségével tájékozódhat, hogy körülbelül milyen törlesztőrészletű hitelt tudna igénybe venni: ha ez kedvezőbb, mint jelenlegi kölcsöne, ne habozzon, adja meg a következő pontban részletes adatait és kérjen ingyenes, semmiféle kötelezettséggel nem járó ajánlatot!

Ha autóhitelét kedvezőbbre cseréli, a következő előnyöket élvezheti:

alacsonyabb részleteket kell fizetnie, mivel lehetősége nyílik meghosszabbítani a futamidőt,

jelenlegi tartozását kiegyenlítheti egy nagyobb összeg felvételével: ekkor régi autóhitelét lezárja, és készpénzben megkapja a különbözetet, új hitele pedig – annak körültekintő kiválasztása után – kedvezőbb lesz, mint az autóvásárláshoz eredetileg felvett kölcsön.

Új hitele maximális futamideje 8 év lehet. Több éves autóhitelezési tapasztalattal, nyolc banki kapcsolattal segítjük Önt megtalálni a legkedvezőbb hitelkondíciókat. Az autóhitel kiváltására akkor is lehetősége van, ha passzív a KHR- (egykori BAR) listás státusza!

Autóhitel Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatjuk a legújabb kedvezményes autófinanszírozási ajánlatokról!

Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.