Autóhitel

Gyorshitel: a valóban gyors megoldás

A gyorshitel az egyik legkedveltebb szabad felhasználású hitelforma, aminek különlegességét és egyszerűségét az adja, hogy fedezetül akár gépkocsiját is elfogadják. Akár passzív BAR- (KHR) státusszal is igényelhető!

A gyorshitelek összege legalább 300 000 forint, felső határa nincs. A hitelfolyósító bankok legföljebb személyautója vagy haszongépjárműve EuroTax-értékének 80%-áig nyújtanak Önnek kölcsönt. Személyautója, haszonjárműve vagy terepjárója EuroTax-értékéről itt tájékozódhat. Ha olyan járművet szeretne fedezetül használni, amit nem talál meg, a bankok általában egyedi értékbecslést végeznek Önnek!

Autóhitel-kalkulátor

Ha a legegyszerűbb módot keresi, hogy gyorsan – akár öt nap alatt – kölcsönhöz jusson, akkor a gyorshitel a legjobb megoldás az Ön számára. Terhelje meg személyautóját vagy haszongépjárművét, és vegye fel az igényelt hitelösszeget akár egy héten belül.

Gépjárműve továbbra is az Ön tulajdonában marad.

A gépjárművel fedezett hitel ugyanúgy működik, mint egy jelzáloghitel, azaz a terhelt autó tulajdonjoga az Öné marad. További hasonlóság a jelzáloghitel, szoc. pol. és az autóra terhelt gyorshitel között, hogy a fedezetül szolgáló ingatlan, illetve jelen esetben az autó, a hitel futamideje alatt nem adható el. Ez az eladási tilalom a hitel futamidejétől függően 1–7-8 éves időtartamra szól, attól függően, hogy magánszemélyként vagy vállalati ügyfélként igényli.

Gyorshitel

A gyorshitel fedezetéül szolgáló jármű legföljebb 12 éves lehet, és a gépjármű a gyorshitel lejáratakor nem lehet idősebb 15 évesnél.

A gyorskölcsön forintban vagy devizában is felvehető. Amennyiben devizakonstrukciót választ – azaz euróban veszi fel a hitelt –, alacsonyabb havi törlesztőrészletet kell fizetnie. Vagy, a másik oldalról megközelítve: ugyanakkora törlesztőrészlettel magasabb összeget is felvehet.

A gyorshitel igényléséhez igazolnia kell jövedelmét.

Autóhitel Hírlevél

Hírlevelünkben tájékoztatjuk a legújabb kedvezményes autófinanszírozási ajánlatokról!

Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Adatait bizalmasan kezeljük.